Până la eveniment au mai rămas
- 00zile
- 00ore
- 00min
- 00sec
Împreună experimentăm și folosim instrumente și tehnici de a comunica veridic și cu impact.
Descoperă cum să-ți folosești propriile emoții să devii un comunicator mai bun.
Vorbește cu emoție și vei fi ascultat pentru că emoția este resursa care generează contracte între oameni, deschide linii de comunicare și de înțelegere cu cei din jur.
Ți s-a reproșat vreodată că nu comunici suficient de bine?
- Ai simțit vreodată că mesajul tău nu a ajuns la celălalt?
- Ai fost în postura în care nu ai putut să atragi sau să ții atenția celuilalt?
- Ai simțit că trebuie să-ți stăpânești emoțiile înainte de o prezentare?
- Ai nevoie uneori să-i faci pe cei din jurul tău să te urmeze?
- Vinzi idei, produse sau servicii?
Ce vei afla prin participare?
- Vei afla cum să te faci înțeles mai ușor folosind propriile emoții.
- Vei afla care sunt instrumentele de a vorbi cu impact.
- Vei face cunoștință cu tine prin intermediul emoțiilor tale.
- Vei învăța să te accepți așa cum ești.
- Vei face exerciții de autocunoaștere, de acoperire a spațiului, de acceptare a propriilor gesturi.
- Vei exersa prezența în propriul corp.
- Cum să comunici în public folosind tehnici și exerciții ale artei actorului, în special. Emoțiile vor primi un rol în discursul tău.
- Cum să-ți „gestionezi” emoțiile, să captezi cu ușurință și să menții atenția celor din jur.
- Cum să faci din emoție cel mai eficient instrument de a le transmite în exterior.
Iată ce au spus participanții:
Oana Pellea, fiica Domnicăi și a cunoscutului actor Amza Pellea, s-a născut pe 29 ianuarie 1962 la București. În 1984 a absolvit Academia de Teatru și Film, clasa profesoarei Sanda Manu. Între 1984 și 1987 a fost actriță la Teatrul din Piatra Neamț. Între 1987 și 1999, când a devenit liber-profesionistă, a jucat la Teatrul Bulandra din București.
În 2006 joacă alături de Clive Owen și Julianne Moore în producția Universal Pictures “Children of Men”, regia Alfonso Cuarón, film nominalizat la trei categorii de Oscar. În 2007 este distribuită în producția britanică „I really hate my job”, regia Oliver Parker și în producția americana „Fire and Ice”, regia Pitof. În 2009 joacă în producția maghiaro-germană „Bibliothèque Pascal”, regia Szabolcz Hajdu.
Pentru activitatea ei teatrală, cuprinzând peste 30 de roluri principale, a obținut numeroase premii, printre care:
- În 2009, Marele Premiu al Festivalului Comediei Românești pentru cel mai bun spectacol, „Buzunarul cu pâine” de Matei Vișniec, spectacol pe care l-a regizat și l-a interpretat alături de Sandu Mihai Gruia;
- În 2000, Premiul pentru cariera internațională remarcabilă, decernat de Fundația Culturală Română; în același an, Premiul Uniunii Teatrale din România pentru cea mai bună actriță – rolul Catarina din Îmblânzirea Scorpiei după Shakespeare, producția lui Mihai Maniuțiu;
- În 1996, în urma rolurilor Masa din Trei surori de Cehov, Iulius din Iulius Cezar de Shakespeare, Maria din Woyzeck de Georg Büchner, a primit Premiul pentru cea mai bună actriță decernat de Asociația Internațională a Criticilor de Teatru;
- În 1994, Premiul UNITER pentru cea mai bună actriță pentru rolul în Mephisto, regia Alexandru Darie.
Ca actriță de film a avut circa 20 de roluri în producții regizate de Alexandru Tatos, Dan Pita, Stere Gulea, Bogdan Dreyer etc. A obținut numeroase premii internaționale pentru rolul principal din Stare de fapt, regia Stere Gulea, inclusiv cel pentru cea mai bună actriță la Festivalul de Film de la Geneva, Premiul Orașului Geneva, premii la Festivalul Filmului Politic de la San Marino și la Festivalul International de Film „Vulturul de Aur” din Batumi, Georgia.
Joacă în română, franceză, engleză, italiană. Participă la turnee de teatru în străinătate (Marea Britanie, Europa, SUA, Asia). A reprezentat România în numeroase jurii internaționale la festivaluri de teatru și de film.
În stagiunea 2008 – 2009 joacă în „Scaunele” de Ionesco la Teatrul Bulandra, în „Ma tot duc” de Marc Doré la Teatrul Foarte Mic și în „Buzunarul cu pâine” de Matei Vișniec la Teatrul Metropolis.
„Jurnal 2003 – 2009” este prima carte publicata de Oana Pellea.