Asortează o haină la o carte

După atâtea articole în care presa spunea că book selfie-ul este trendul anului 2014, ne-am gândit că un loc în care importanța trendului ca și concept este foarte mare… e lumea modei. Așa că Victor a început să se gândească la cum s-ar putea asocia campania cu moda și vestimentația. Din una în alta, am hotărât să asociem cărțile și hainele prin reduceri deocheate, cum ar fi să primești reducere dacă spui ce carte merge la un obiect vestimentar sau să primești reducere la haine dacă ai poză de profil pe Facebook citind o carte.

Am găsit și o primă „victimă”: horifashion.ro, cu care am lansat campania în câteva ore. Pentru o reducere de 10%, trebuia să lași un comentariu al un articol vestimentar de pe site sau să ai poză de profil pe Facebook citind o carte. Comentariile nu aveau un anumit format, puteai spune că ai asorta o pălărie cu o carte cu Sherlock Holmes sau puteai spune că o anumită cămașă ar merge cu o anumită ediție a unei cărți, datorită unei potriviri cromatice. Câteva din răspunsurile cele mai interesante ale participanților la campanie:

Aș asorta cartea „Urzeala Tronurilor” cu acest pulover deoarece imprimeul aduce aminte de război sau de lupte.

Adi Artimon

Aș asorta acestei cămăși „Spuma zilelor” a lui Vian, pentru că pare genul de cămașă pe care Colin ar purta-o.

Alexandra Grigore

Aș asorta hanoracul la romanul „Pe drum” al lui Kerouac. Acest articol vestimentar se potrivește cu stilul de viață prezentat în „Biblia generației Beat”, cu libertatea de mișcare, cu tinerețea, nonconformismul și călătoriile.

Hekate Nephthys