bookmArk

bookmArk este suportul de carte din alamă care se desface în două semne de carte. Susține campania de crowdfunding a asociației promotoare a lecturii Cărțile pe Față și a designerului Adrian Balcău!

Se spune că un semn de carte e o promisiune că te vei întoarce la cartea pe care o citești. Am creat bookmArk pentru iubitorii de lectură, pentru iubitorii de frumos, pentru cei pentru care o carte înseamnă mult și nu vor să își îndoaie colțurile paginilor pentru a însemna locul unde au ajuns cu cititul. bookmArk este un semn de carte nu doar durabil, ci unul care invită la reflexie și prin faptul că se transformă într-un suport de carte pentru ca tu să poți să îți eliberezi mâinile și să iei notițe sau pur și simplu să stai mai comod. Este realizat din alamă, ceea ce înseamnă că îți va fi de folos mult timp. În plus, am integrat și protecție pentru suprafețele unde susține cartea, astfel încât să fie protejate paginile.

Poți folosi bookmArk și pentru:
– a ține deschisă cartea de bucate în timp ce prepari o rețetă
– a susține un manual în timp ce îți faci o schiță pentru un examen
– a lăsa deschis prin casă un album de artă

În spatele proiectului suntem designerul Adrian Balcău și Asociația Culturală Cărțile pe Față, prin Victor Miron. 

Adrian Balcău este designer de produs și de interior. În practica lui îi place să facă lucruri care se focusează pe wellbeing, estetică și un sentiment de acasă. Consideră că obiecte lui au un puternic caracter sculptural, că, așa cum e și bookmArk, sunt sculpturi funcționale.

Comandă bookmArk de aici.