Bookselfie is the new selfie

Ne-am gândit că Andi Moisescu ar fi un ambasador potrivit al mesajului „book selfie is the new selfie” deoarece el poartă în fiecare ediție a emisiunii ApropoTV un tricou cu mesaj special ales. Aflând că Andi Moisescu este activ pe Twitter, Victor i-a ciripit următoarele

Nicio reacție timp de câteva ore. După care Victor a creat un eveniment pe Facebook prin care i-a invitat pe toți prietenii săi și prin care îi ruga să transmită toți același mesaj pe contul lor de Twitter:

@andimoisescu de dragul cărților te rog să porți la ApropoTV un tricou cu mesajul Book selfie is the new selfie

A fost amuzant că unii oameni și-au făcut cont de Twitter special pentru acest scop, iar în urma mesajului transmis de peste 50 de persoane, Andi a reacționat și a scris „Book selfie is the new slefie. Am reținut.”; atât. Am încercat apoi să aflăm ce mărime poartă la tricou, pentru a-l trimite, însă nu am reușit. Până într-o duminică în care Andi Moisescu a apărut după un moment publicitar cu un tricou de altă culoare și cu un mesaj cunoscut: „book selfie is the new selfie”, precizând că a fost bombardat pe Twitter pentru un scop nobil, de dragul cărților.

Andi Moisescu: Book selfie is the new selfie

Andi Moisescu s-a lăsat convins de comunitatea Cărțile pe față să poarte la ApropoTV un tricou cu mesajul ”Book selfie is the new selfie” !

Geplaatst door Cărțile pe față op Zondag 30 november 2014