Vocea Cititorului

La ideea Mariei Timsac, echipa Cărțile pe față a inițiat clubul de lectură numit Vocea Cititorului. La început, clubul de lectură se desfășura o dată la două săptămâni, din anul 2015 fiind săptămânal, inclus și în calendarul Capitalei Europene de Tineret – Cluj 2015 și se desfășoară puțin diferit de un club de lectură obișnuit. Participanții la club nu trebuie să citească textul sau cartea înainte de întâlnire, ci o vor citi pe loc, pe rând, cu voce tare. Din acest motiv sunt alese texte scurte ce pot fi lecturate în maxim 90 minute.

După ce sunt ascultate vocile cititorilor, seara continuă cu discuții diverse pe tema lecturii, discuții despre autor sau păreri despre idei din text cu care ei se identifică. Un schimb de gânduri plăcut și folositor, care încarcă participanții de cunoștințe și energie. Echipa își dorește ca acest club de lectură să aibă loc cât mai des, în cât mai multe locații și orașe, oferindu-și sprijinul pentru orice inițiativă.

Clubul de lectură Vocea cititorului

Clubul de lectură Vocea cititorului organizat de Cărțile pe față. Te invităm să vii și tu la întâlnirile noastre, ne vedem în fiecare joi la Mint Bistro de la ora 20.00. Intră pe grupul nostru pentru a fi la curent cu fiecare ediție: http://bit.ly/Vocea-Cititorului. Cine vrea să organizeze un astfel de club la el în oraș? :)Video by AV Media ProductionsMusic by None of the AboveRockomandat de Rock FM#shareCulture #shareJoy Youth@Cluj-Napoca 2015

Geplaatst door Cărțile pe față op Vrijdag 16 januari 2015